Ještě jste nebyli na námi pořádané akci? NEVADÍ!

Na podzim budete mít možností více, přidali jsme nová města, kde budeme vůbec poprvé. Rádi vás poznáme, rádi si s vámi dáme skleničku a hlavně vám chceme dát tu možnost ochutnat kvalitní vína. Ale jak to vlastně na takové akci vypadá? 

Náměstí je rozděleno na část vinařskou a část gastronomickou. V sekci vinařské bývá 15 - 18 vinařských stanů, kde každý vinař prodává vzorky vín nebo celé láhve, které si můžete otevřít až v klidu doma. Platíte penězi, nemusíte si nikde měnit žetony nebo si něco dobíjet. Chodíte od stánku ke stánku a vybíráte si vína a vinaře, které chcete vyzkoušet.

NOVINKY

Nově na akci najdete Prosecco bar, kde můžete ochutnat pravé italské prosecco. Využít tuto možnost můžete třeba hned na začátku vaší návštěvy akce. Pokud dáváte přednost vínům zahraničním, můžete se zastavit u stánku vín, které si dovážíme z Francie. 

Laskominy

V gastro zóně najdete pochoutky, které vás nalákají jen při pohledu na ně. Nechybí sýry, klobásky, paštiky, hranolky, středomořské delikatesy, káva a cukrárna nebo dokonalé burgery z trhaného masa. 

Zóna pro děti

Snažíme se mít ve většině měst, kde to jen jde, také zónu pro děti se skákacím hradem a s dílničkami, kde se vaše děti zabaví, zatímco vy stojíte u stánku s vínem. 

Hudební doprovod

Po celý den se bude něco dít na pódiu - program bývá nabitý až do konce. Začínáme spíše zlehka a konec je rockovější. Tour s námi pojede závěrečná kapela Last Station, která má vždy nachystané kouřové efekty a na pódiu to umí pořádně rozparádit. 

Celým dnem vás bude provádět moderátor Slávek Boura.

Vstupné

Ptáte se určitě na vstupné na akci. Na akci může přijít kdokoliv, nemáme žádná oplocení a tak nejsou kladeny žádné bariéry pro váš vstup. Ale vše zajistit není úplně jednoduché - především co se týče hudby, pódia a služeb zvukaře. Ale bez toho by to byla nuda, co? Hudba k vínu prostě patří! Proto jsme zvolili zástupnou vstupenku na akci a to degustační sklenici, která vám po akci zůstane. Vratná není. Zakoupíte ji na akci za 100 Kč. 

Často od vás slýcháváme, že skleničky už doma máte z loňského roku a novou nechcete. Toto jsme tedy vzali v potaz a letos nově si skleničku z předešlé akce donést můžete, ale u prodejního stánku si zakoupíte samolepku na skleničku, která vás přijde levněji a nebude se vám doma hromadit sklo. Zakoupíte ji za 60 Kč. 

Vinaři nenalévají do plastových kelímků. Víno z nich nechutná a navíc je to neekologické. 

Teď už nezbývá doufat, že vše klapne a moc se na vás těšíme!